Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Περιοδικό Geopolitics & Daily News (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2016).

11.10.2016

Η ηλεκτρονική έκδοση Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου 2016 του περιοδικού του Geopolitics & Daily News είναι on line. 


΄Ενα editorial που πιστεύουμε πώς θα συζητηθεί καθώς παντρεύεται η γεωπολιτική με το σκάκι. Δυο δυνατές συνεντεύξεις με τον Konstantinos Loukopoulos, ο οποίος θέτει τα δεδομένα στη σωστή γεωπολιτική τους διάσταση και Δημήτρης Γκίκας, ο οποίος μας δίνει τις λεπτομέρειες της Συνθήκης της Λωζάνης και της Συμφωνίας Sykes Picot.


Άρθρα και αναλύσεις από τους ειδικούς. Polina Vyron Bironso Nikos Topouzis Alexandros NiKlan Γεώργιος Αϊβαλιώτης Panagiotis Kardaris Christis Enotiades Stefanos Peps


Για τους φίλους που κάνουν ανάγνωση από κινητό με λογισμικό Android ή Apple μπορεί να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα εφαρμογής του Joomag (Joomag application platform ). Ως χρήστες μπορούν να μπούν όσοι θέλουν από το κινητό τους, μέσα από την εφαρμογή της Google app store και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Joomag. Μετά με το εργαλειο εύρεσης της εφαρμογής μπορούν να βάλουν την λέξη "Geopolitics" και θα είναι διαθέσιμες προς αυτούς οι περισσότερες εκδόσεις του περιοδικού για ανάγνωση χωρίς να κατεβάζουν όλο το pdf αρχείο.

Για όσους θέλουν μπορούν επίσης να κάνουν χρήση του παρακάτω link για ανάγνωση από tablet/υπολογιστή:
https://joom.ag/cuEQ

Επίσης για όσους θέλουν να το αποθηκεύσουν και να το διαβάσουν offline σε μορφή pdf μπορούν να κάνουν χρήση του ακόλουθου link:
offline PDF file

Καλή ανάγνωση

Geopolitics Team.

*** Internet News ***