Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Ο Ομπάμα,o Κλίντον και μια προφητεία.15-10-16


Από το βήμα προεκλογικής συγκέντρωσης της Χίλαρι Κλίντον στο Κλίβελαντ του Οχάιο ο Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου «διακυβεύεται η ίδια η δημοκρατία» τονίζοντας ότι η πρόοδος που επιτεύχθηκε επί προεδρίας του «θα πεταχτεί» από το παράθυρο» εάν εκλεγεί στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ομπάμα κάλεσε μάλιστα τους ψηφοφόρους να σπεύσουν να ψηφίσουν από τώρα, εφόσον έχει ξεκινήσει η διαδικασία της επιστολικής ψήφου στην πολιτεία.Αναφερόμενος στα όσα έχει πει κατά καιρούς ο Ντόναλντ Τραμπ για τις γυναίκες, ο Μπαράκ Ομπάμα υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζεται να είσαι σύζυγος ή πατέρας» για να ξέρεις ότι τα σχόλια του «δεν είναι σωστά». Αρκεί να είσαι ένα αξιοπρεπές ανθρώπινο ον, πρόσθεσε.

Η ομιλία του Ομπάμα διακόπηκε για λίγα λεπτά από υποστηρικτή του Τραμπ που ακούστηκε να φωνάζει ότι ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής. Ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε να εννοηθεί ότι ο άνθρωπος αυτός ίσως πληρώθηκε για να πάει στη συγκέντρωση.


Εν τω μεταξύ, σε μία από τις ομολογουμένως ανεξάντλητες περίεργες  στιγμές αυτής της προεκλογικής εκστρατείας συγκαταλέγεται και ο διαγωνισμός που έστησε ραδιοφωνικός παραγωγός «μοιράζοντας» 5.000 δολάρια σε όποιον φωνάξει «ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής».
Ο Άλεξ Τζόουνς, ηλικίας 42 ετών, που διευθύνει το ραδιοφωνικό δίκτυο Infowars το οποίο εκπέμπει από τον ιστότοπό του, υπόσχεται να δώσει 1.000 δολάρια σε όποιον θα εμφανιστεί στην τηλεόραση φορώντας για πέντε και πλέον δευτερόλεπτα ένα μπλουζάκι με τον πρώην πρόεδρο της χώρας Μπιλ Κλίντον και τη λέξη «βιασμός».

Ωστόσο μπορεί κανείς επιπλέον να κερδίσει 5.000 δολάρια εάν, φορώντας το εν λόγω μπλουζάκι ή άλλα μπλουζάκια με συνθήματα ανάλογου περιεχομένου αρχίσει να φωνάζει «ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής».

Υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο έχει ήδη προσκαλέσει στον ραδιόφωνό του, ο Τζόουνς, αποκάλυψε πως τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον τους έχει «κυριεύσει ο διάβολος»...
Oι Αμερικάνικες προεδρικές εκλογές μπήκαν στην τελική τους ευθεία με την αντιπαράθεση ανάμεσα στο επιτελείο της Κλίντον και στο αντίστοιχο του Τραμπ να έχει ανάψει. Την ώρα που στους Δημοκρατικούς κάνουνό,τι μπορούν για να συσπειρώσουν τον κόσμο γύρω από την Χίλαρι, το φαβορί που δεν αγάπησε κανείς (έτσι την έχουν αποκαλέσει πολιτικοί αναλυτές στις ΗΠΑ) οι προφητείες και οι θεωρίες έρχονται ξανά στο προσκήνιο. 

Η βρετανική εφημερίδα Daily Star είχε δημοσιεύσει πρόσφατα ρεπορτάζ που αναφέρεται στην προφητεία της τυφλής γερόντισσας από την Βουλγαρία. Η τυφλή γερόντισσα, από την Βουλγαρία είναι γνωστή για τις προφητείες που έκανε καθώς έχει «πέσει μέσα» για τους τζιχαντιστές, την Αραβική Άνοιξη το 2010 αλλά και τον Ομπάμα.

Η Vanga είχε προβλέψει και την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα. Είχε πει ότι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος ενώ επίσης ότι θα είναι και ο τελευταίος αμερικανός Πρόεδρος. Σύμφωνα, λοιπόν, με την προφητεία της Vanga, μια προφητεία που πολλοί πιστεύουν ο Ομπάμα θα κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να αποφύγει να γίνει πρόεδρος ο Ντόναλντ Τράμπ.


Τι μέλλει γενέσθαι θα το μάθουμε σύντομα!

Geopolitics Editorial Team 

*** Internet News ***