Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Έκθεση Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης: Ιανουάριος - Νοέμβριος 2016H πρόσφατη έκθεση του Διεθνή οργανισμού παρακολούθησης ροών και στοιχείων γύρω από το μεταναστευτικό ( Ι.Ο.Μ )έχει ιδιαίτερα σημαντικά σημεία να εστιάσει κάποιος στις ροές που αφορούν την διαδρομή που περνάει από την χώρα μας. Σημειώνεται εδώ ότι η Ελλάδα είναι το κεντρικό σημείο διαδρομής , καθώς η Βουλγαρία έχει στόχευση μόνο από το 5% του συνόλου!!! Οι λόγοι είναι η ισχυρή αστυνόμευση, οι φράχτες, η εχθρικότητα του κόσμου εκεί καθώς και οι μη ανθρώπινες συνθήκες κράτησης και αντιμετώπισης.


1. Στο γεγονός πώς συνεχίζει η αναλογία ατόμων που δικαιούνται ασύλου καθώς η χώρα τους είναι σε εμπόλεμη κατάσταση είναι κάτω από το 50%... Ειδικότερα είναι 29% Σύριοι και 17% Ιρακινοί. Οι υπόλοιποι είναι Αφγανοί, Πακιστάνοι και άλλες εθνικότητες.

2. Οι μετέχοντες των ροών είναι περίπου 28 ετών για τους άντρες και 30 για τις γυναίκες. Οι άντρες μάλιστα κατά 52% είναι άγαμοι, δείχνοντας μια τάση ύπαρξης ενός συνόλου ανθρώπων με πολύ ειδικά χαρακτηριστικά που προκαλούν πολλά ερωτηματικά στον τομέα ασφαλείας. Ειδικά όταν το 71% των άγαμων είναι Πακιστανοί και Αφγανοί επί του συνόλου τους.

3. 81% των ροών είναι άντρες!!!!!... ούτε γυναίκες , ούτε παιδιά. Επίσης οι γυναίκες που περνούν τα σύνορα σε ποσοστό άνω του 71% είναι ήδη παντρεμένες και πιθανών καταγωγής εκ Συρίας.

4. Τα κράτη που έχουν ως τελικό προορισμό βρίσκονται στην Βόρεια και Δυτική Ευρώπη ενώ δεν υπάρχει καν αναφορά για Ρωσία ή άλλες ανατολικές χώρες της Ευρώπης. Σημειώνεται πάντως πώς σε άλλη έρευνα του οργανισμού FRONTEX , πολλοί μετανάστες και πρόσφυγες δηλώσαν πώς δεν θα δεχόντουσαν να επιστρέψουν και θα προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στην πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που θα είχαν την δυνατότητα να παραμείνουν.

Πηγή Έκθεσης --- > Link


Αλέξανδρος Νίκλαν

Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας

1 comments:

Πέραν του γεγονότος ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα πέραν των αναφερομενων στην Εκθεση περίπου 2 εκατομμύρια (με συγκρατημένες εκτιμήσεις) λαθρομεταναστων που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια (συμπεριλαμβανομένων και των Αλβανων) να τονίσουμε ότι από την ίδια την έκθεση γεννιούνται μερικά σοβαρότατα ερωτηματικά...

Μονο η Λέσβος απο την αρχή της κρίσης του μεταναστευτικου έχει δεχθεί περίπου 1 εκατομμύριο λαθρομεταναστες...
Που έχουν πάει όλοι αυτοί;

Επίσης γιατι απουσιάζει από τον χάρτη ο αριθμός λαθρομεταναστων της Γερμανίας;

Δυστυχώς η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και η κυβέρνηση της προδοσίας συνεχίζει το καταστροφικό της σχέδιο με πλήρως εθνοαποδομητικο τρόπο...
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Μουζαλα για την Χίο που καταστρέφεται καθημερινα από τους λαθρομετανάστες:
"Οι Χιώτες πρέπει να το αποδεχθουν θέλουν δεν θελουν και να μάθουν να ζουν με τους πρόσφυγες"

*** Internet News ***