Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Ιράν: "Σύντομα θα επιχειρούμε σε Ευρώπη και ΗΠΑ"Σε ιστοσελίδα ενημέρωσης από την περιοχή του Κόλπου, αναρτήθηκε άρθρο που αναφέρεται στο ότι οι Ιρανικές δυνάμεις σύντομα θα έχουν παρουσία και επιχειρήσεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Η δήλωση έγινε από τον Salar Abnoush (βοηθό συντονιστή των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης)


Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, η Τεχεράνη θα ξοδέψει δις δολάρια για αγορές πολεμικού εξοπλισμού που θα βρει από πωλήσεις πετρελαίου και αερίου. Παράλληλα αναφέρει πώς ενώ τα προβλήματα του Ιράν λύνονται στην περιφέρεια του, αυτό θα δώσει δίοδο στην εφαρμογή της πολιτικής του Ιράν για την συνέχεια της "άγιας άμυνας του"...

αν σας θυμίζει κάτι είναι επειδή έχει πολλά όμοια σημεία με την έκφραση του Σουνιτικού στοιχείου της Αλ Κάιντα και του DAESH...μόνο που τώρα είναι από Σηιτική μερια. Προφανώς και η παρέμβαση των ΗΠΑ θα πρέπει πλέον να θεωρηθεί (και είναι κατά την άποψη μου) μια τεράστια αποτυχία που επανεξόπλισε μια Θεοκρατούμενη χωρα του Ισλάμ και της έδωσε ώθηση για να πράξει όπως πράττει.

το άρθρο εδώ

*** Internet News ***