Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Συμβουλές από τον ...Κλίντον σκέφτεται να ζητήσει ο Τραμπ

12/11/16Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει συμβουλές από τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον μετά το «πολύ φιλικό», όπως το χαρακτήρισε, τηλεφώνημα που έλαβε από τον σύζυγο της Δημοκρατικής αντιπάλου του, στην οποία εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη την Κυριακή, αλλά αποσπάσματά της ήδη προβλήθηκαν, η δημοσιογράφος Λέσλι Σταλ ρωτά τον Τραμπ αν σκοπεύει να ζητήσει συμβουλές από τον Δημοκρατικό πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, τελικά είναι μια πολύ ταλαντούχα οικογένεια. Σίγουρα, θα το σκεφτώ» απάντησε ο Τραμπ.

Η ερώτηση κάνει τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο να εκμυστηρευτεί: «Και δεν θα μπορούσε να είναι πιο φιλικός. Είπε ότι αυτό ήταν μια καταπληκτική (προεκλογική) κούρσα. Μια από τις πιο απίστευτες που έχει δει ποτέ. Ήταν πολύ, μα πάρα πολύ φιλικός» δήλωσε ο Τραμπ στη δημοσιογράφο.

Όσον αφορά στο τηλεφώνημα της Χίλαρι Κλίντον για να παραδεχτεί την ήττα της τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ο Τραμπ δεν ήταν ούτε εκεί φειδωλός στους επαίνους του γι' αυτήν, την οποία αποκαλούσε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας «Χίλαρι, η διεφθαρμένη» και οι υποστηρικτές του φώναζαν «Κλείστε την μέσα», κάθε φορά που άκουγαν το όνομά της.

«Λοιπόν, η Χίλαρι μου τηλεφώνησε και ήταν ένα θαυμάσιο τηλεφώνημα, ένα τηλεφώνημα δύσκολο γι' αυτήν, όπως μπορώ να φανταστώ. Πιο σκληρό γι' αυτήν παρά απ΄ότι θα ήταν για μένα. Τελικά για μένα, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η Χίλαρι δεν θα μπορούσε να είναι πιο καλή» δήλωσε. Όσο για το τι τού είπε; «Συγχαρητήρια Ντόναλντ, καλή δουλειά» ανέφερε ο Τραμπ στο CBS. «Και εγώ είπα: 'θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά, ήσασταν μια μεγάλη αντίπαλος'. Είναι πράγματι δυνατή και πολύ έξυπνη» τόνισε ο Τραμπ.


πηγή:in.gr 

*** Internet News ***