Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Ποια άραγε η σχέση του ΟΗΕ με την κατάληψη του City Plaza;


14/11/16


Η κατάληψη του ξενοδοχείου City Plaza φαίνεται πως κρύβει πολλούς σκελετούς ακόμη καθώς διαρκώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας περίεργα στοιχεία.


Μόλις χθες η κυρία Melissa Fleming (head of communications for the UN's High Commissioner for Refugees ) υπάλληλος του ΟΗΕ με αρμοδιότητα στους πρόσφυγες, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook όπου έχει και το λογότυπο του ΟΗΕ φαίνεται να στηρίζει την κατάληψη του ξενοδοχείου.


Η νόμιμη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Αλίκη Παπαχελά δικαίως πλέον αναρωτιέται:
Ποια η εμπλοκή του ΟΗΕ με το City Plaza;
Ο ΟΗΕ χρηματοδοτεί την παράνομη πράξη της καταπάτησης;
Κι αν ναι, που την αποδίδει και τι και με ποια νομιμοποίηση;


Η Αλίκη Παπαχελά έγραψε τα ερωτήματά της κάτω από την εν λόγω ανάρτηση αλλά μέχρι στιγμής απάντηση δεν έχει λάβει. 

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως  τον Φεβρουάριο του 2016 η κυρία Παπαχελά, ως νόμιμη ιδιοκτήτρια του ακινήτου, είχε καταθέσει φάκελο στον ΟΗΕ καθώς πληροφορήθηκε ότι αναζητεί κτίρια για να στεγάσει πρόσφυγες, πρόγραμμα του UNHCR για στέγαση προσφύγων, δηλαδή τα προγράμματα για τα οποία είναι υπεύθυνη η κυρία Melissa Fleming η οποία χθες έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση)

Ο φάκελος της κυρίας Παπαχελά και η αίτηση του City Plaza εγκρίθηκαν στις 20 Απριλίου 2016 ημέρα Τετάρτη. Δυο ημέρες μετά, Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, ξεκίνησε η κατάληψη του ξενοδοχείου.

Άραγε θα απαντήσει κάποιος υπεύθυνα στην κυρία Παπαχελά; Θυμίζουμε παλαιότερη ανάρτησή μας για το θέμα: City Plaza: Τα σκοτεινά σημεία μιας ύποπτης κατάληψης 


Γιώτα Χουλιάρα για το Geopolitics and Daily News 

*** Internet News ***