Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Σύλληψη τρομοκράτη για σχεδιασμό επίθεσης σε Times Square, NY.Σε σύλληψη ενός τρομοκράτη Αραβικής καταγωγής, προχώρησε το FBI  για σχεδιασμό επίθεσης την ημέρα της πρωτοχρονιάς στην Times Square.

Ο Mohamed Rafik Naji, ετών 37, δεύτερης γενιάς μετανάστης, κατηγορείται πώς προσπάθησε να προσεγγίσει στρατολόγους του DAESH τουλάχιστον πέντε φορές, ενώ έχουν καταγραφεί ταξίδια στην Τουρκία και την Υεμένη μεταξύ Μαρτίου και Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους στην προσπάθεια του αυτή. Τα στοιχεία κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ, την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με αυτά είχε ήδη ζητήσει να δανειστεί 2000$ από την φίλη του ενώ ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας, τον περασμένο Ιούλιο, ο Naji που ήταν ήδη υπό παρακολούθησε , φέρεται σε υποκλοπές να συζητά με μια εμπιστευτική πηγή , σχέδιο για να οργανώσει μια παρόμοια επίθεση στην Times Square.

Geopolitics Editorial Team---------------------------------------------------------------------------------------


Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2016.

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας.

*** Internet News ***