27/2/17

Χρήστος Γιανναράς: Πολιτικοί μακριά από την εξαθλίωση της Κοινωνίας
Πολιτικό σύστημα που απλά «ζητιανεύει» από τους δανειστές χρήματα που αλυσοδένουν ακόμη περισσότερο σε εξάρτηση τη χώρα, πολιτικοί μακριά από την κοινωνία και την εξαθλίωση της και πολιτικές λύσεις ως εναλλακτικές χωρίς αντίκρισμα ελπίδας, βλέπει ο πανεπιστημιακός και αρθρογράφος Χρήστος Γιανναράς, μιλώντας στο Ράδιο 9.84.


Η χώρα είναι σε καθεστώς κατοχής από τους δανειστές και εταίρους της και χωρίς ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις με ηγέτες ανιδιοτελείς ως προς το πολιτικό κόστος που θα εισπράξουν, δεν υπάρχει καμία προοπτική αναστροφής του κλίματος, την ώρα που όπως είπε παγκόσμια οι βεβαιότητες του χρηματοπιστωτικού τέρατος καταρρέουν.

Πηγή:http://www.neakriti.gr/
==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017.

 Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας