29/3/17

Διονύσης Χιόνης : Η ανούσια συζήτηση της ΑξιολόγησηςΑκόμη κι αν κλείσει η αξιολόγηση , αυτό δεν έχει καμία σημασία για την ελληνική οικονομία, λέει ο πανεπιστημιακός Διονύσης Χιόνης στον 9.84 , υποστηρίζοντας ότι το ερώτημα που οφείλει να απαντήσεις τώρα κιόλας το ελληνικό πολιτικό σκηνικό, είναι αν έχει κανένα νόημα η αποδοχή μέτρων, παράτασης του 3ου μνημονίου ή η επιβολή ενός νέου, την ώρα που οι ισχυροί της Ευρωζώνης μας θεωρούν ήδη μέρος της δεύτερης τουλάχιστον ταχύτητας στην Ε.Ε.
Όπως είπε, το πολιτικό σύστημα οφείλει τώρα να ανοίξει το θέμα του χρέους και κυρίως να σχεδιάσει την νέα πραγματικότητα μετά τις Γερμανικές εκλογές, αφού κατά τον ίδιο τότε θα εκδηλωθεί η κίνηση κατά της Ελλάδας και τα δυσβάσταχτα μέτρα να εφαρμόζει και στη κατηγορία της περιφέρειας στην Ε.Ε. να είναι ενταγμένη.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017.

 Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας