2/3/17

Κουσκουβέλης : Πάγια θέση της Τουρκίας η ένταση στο ΑιγαίοΠροφανώς και οι εντάσεις ακόμη και από τυχαία γεγονότα , μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρότερη κρίση στο Αιγαίο, όμως να μην λειτουργούν επικοινωνιακά ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία, οι πάγιες στρατηγικές της Τουρκίας για διαρκή ένταση με την Ελλάδα, ιδίως όταν αισθάνεται πως είναι το μόνο πεδίο που και για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, μπορεί να πει στο ακροατήριο της η ηγεσία Ερντογάν, ότι λειτουργεί με σχέδιο.

Η Ελλάδα και μέσω Ε.Ε. έχει τρόπους να δείξει στη Τουρκία, ότι οι προκλήσεις της έχουν κόστος σε πολλά πεδία και για την ίδια, ιδίως στο οικονομικό πεδίο, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 9.84 ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας , Ηλίας Κουσκουβέλης.
http://www.neakriti.gr/
==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017.

 Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας