16/3/17

Κουσκουβέλης : Ολλανδικές εκλογές , Τουρκία και FYROMΟι Ολλανδοί , κατάλαβαν πλέον το ρόλο του Ερντογάν σε σχέση και με την ένταση στο Αιγαίο, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο νικητής των εκλογών Ρούτε ωφελήθηκε όπως και ο Ερντογάν στο εσωτερικό του ακροατήριο, είπε ο καθηγητής Διεθνών σχέσεων Ηλίας Κουσκουβέλης, μιλώντας στον 9.84.
Ο ίδιος ανέλυσε γιατί η Τουρκία θα συνεχίσει την στρατηγική της έναντι της Ελλάδας και μετά το δημοψήφισμα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα όσα παρουσίασε για την εκρηκτική κατάσταση στο εσωτερικό της FYROM, αναφερόμενος σε οικονομικούς , δημογραφικούς και πολιτικούς λόγους της διάσπασης μεταξύ αλβανόφωνων και σλαβικών πληθυσμών του κρατιδίου.


   

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017.


 Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας