21/3/17

Εφιαλτικές διαστάσεις το διαδικτυακό grooming στη χώρα μαςΕνήλικες με ψεύτικο προφίλ έρχονται σε επαφή μέσω διαδικτύου με παιδιά ή εφήβους με σκοπό να τα συναντήσουν και να τα εκμεταλλευτούν με πολύ άσχημο τρόπο.


Ένα στα δύο παιδιά συνομιλούν με αγνώστους, ενώ ένα στα πέντε συναντιέται με αγνώστους, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» ο υπεύθυνος επικοινωνίας της γραμμής βοήθειας «Help - line» του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Γιώργος Κορμάς.

Ο Γιώργος Κορμάς αναφέρθηκε στα φαινόμενα διαδικτυακού εκφοβισμού, που ολοένα και αυξάνονται, περιστατικά που μπορεί να εξελιχθούν σε απόπειρες αυτοκτονίας.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017.

 Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας