15/4/17

Χριστακόπουλος : Οι Γεωπολιτικές εξισώσεις της Αβεβαιότητας
Την ώρα που η Ελλάδα ταλανίζεται στις μετά την συμφωνία με μέτρα αξιολόγηση και σε ένα κλίμα πολιτικής πόλωσης που ενδεχομένως θα κρατήσει για περισσότερο από το τέλος του 2017, ο πλανήτης και τα κέντρα ισχύος από τη Κίνα και τη Ρωσία , μέχρι την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και από την Μέση Ανατολή και την Τουρκία έως την Αίγυπτο , έχουν μπει για τα καλά στις γεωπολιτικές εξισώσεις της αβεβαιότητας. Αυτά σημείωσε ο διευθυντής σύνταξης στο «Ποντίκι» Σταύρος Χριστακόπουλος, μιλώντας στον 9.84.


Όπως είπε, οι εκλογές στη Γαλλία είναι πλέον εξαιρετικά απρόβλεπτες για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αυτές εν πολλοίς θα καθορίσουν και τις μελλοντικές αποφάσεις της Γερμανίας , σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.
==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017.

 Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας