3/5/17

Χίλαρι: Οι τελευταίες και μοιραίες 10 μέρες πριν την προεδρική κάλπηΤη δική της ερμηνεία για την ήττα στις προεδρικές εκλογές έδωσε η Χίλαρι Κλίντον: η πορεία προς την εκλογική νίκη ανακόπηκε από την επέμβαση τελευταίας στιγμής Ρώσων χάκερ και του διευθυντή του FBΙ Τζέιμς Κόμεϊ.

Μιλώντας στη Νέα Υόρκη, η Κλίντον είπε ότι η πορεία της προς τον Λευκό Οίκο ανακόπηκε από την επιστολή του Κόμεϊ της 28ης Οκτωβρίου με την οποία ενημέρωνε το Κογκρέσο ότι το FBI είχε ενεργοποιήσει ξανά την έρευνα για τη χρήση από την Κλίντον του προσωπικού της email και από τη δημοσίευση στα WikiLeaks των μηνυμάτων του επικεφαλής της προεκλογικής της εκστρατείας, τα οποία φέρεται ότι είχαν υποκλαπεί από Ρώσους χάκερ.


«Εάν οι εκλογές είχαν διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου, θα ήμουν πρόεδρός σας» είπε σε συνέδριο γυναικών το οποίο συντόνιζε η δημοσιογράφος του CNN Κριστιάν Αμανπούρ.

Η Κλίντον, που δήλωσε ότι βρίσκεται στην «επίπονη διαδικασία» συγγραφής βιβλίου που ασχολείται εν μέρει με τις εκλογές, είπε επίσης ότι και ο μισογυνισμός έπαιξε ρόλο στην ήττα της. Το να βγει πρώτη γυναίκα πρόεδρος στις ΗΠΑ θα ήταν «πολύ μεγάλο θέμα» είπε.

Η Κλίντον ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για τα λάθη της προεκλογικής της εκστρατείας, αλλά δεν αμφισβήτησε τη στρατηγική της ή το προσωπικό της.

«Εγώ ήμουν η υποψήφια. Γνωρίζω τις προκλήσεις, τα προβλήματα και τις ελλείψεις που είχαμε» πρόσθεσε.

Διαβεβαίωσε ότι δεν είχε καμία αμφιβολία πως ο Πούτιν προσπάθησε να επηρεάσει τις εκλογές υπέρ του Τραμπ, και άσκησε σκληρή κριτική στον νέο πρόεδρο για μερικές από τις απόψεις του στην εξωτερική πολιτική και για τα υπερβολικά σε αριθμό tweet που στέλνει.

Ανακοίνωσε πάντως ότι «βγαίνει στην αντίσταση» κατά των πολιτικών του Τραμπ.πηγή:in.gr , ΑΠΕ

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017.

 Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας