16/5/17

Μελάς : Η παρέμβαση βάθους στα μέτρα από το ΔΝΤΤο μνημόνιο είναι ένα από το 2010 και οι εκδοχές του ανά κυβέρνηση, απλά αλλάζουν τον χαρακτήρα των στοχευόμενων κάθε φορά μέτρων που αποσκοπούν στην αποδόμηση του κοινωνικού χαρακτήρα του ελληνικού κράτους. Έτσι και τώρα, οι νέες δομικές μειώσεις για τους συνταξιούχους και η διεύρυνση της φορολογικής βάσης με την περαιτέρω μείωση του αφορολογήτου , οδηγούν σε βαθύτερες δομικές αλλαγές του ελληνικού κράτους, με βάση τις πάγιες απαιτήσεις του ΔΝΤ, λέει ο καθηγητής χρηματοοικονομικών στο Πάντειο Κώστας Μελάς μιλώντας στον 9.84 .
Όπως σημείωσε με νόημα, χωρίς ριζική αναδιάρθρωση του χρέους και το μέτρο της ποσοτικής χαλάρωσης, διέξοδος από το φαύλο κύκλο για την οικονομία δεν υπάρχει.

 

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017.

 Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας