5/5/17

Λυγερός : Ελάχιστοι ελιγμοί στο Μονόδρομο των Μνημονίων

Όπως κι αν «βαφτίζουν» μέτρα και αντίμετρα της συμφωνίας αξιολόγησης κυβέρνηση και αντιπολίτευσης, που από το 3ο μνημόνιο και μετά βαδίζουν όλοι τους στο μονόδρομο των μνημονίων, οι ελιγμοί είναι ελάχιστοι, οπότε το ερώτημα είναι αν υπάρχει εθνικό σχέδιο εξόδου από αυτό τον κυκεώνα, είπε στον 9.84 ο Σταύρος Λυγερός αναφερόμενος και στις αναλύσεις επί του θέματος , στο site που συντονίζει το www.stavroslygeros.gr . 


Ο ίδιος μίλησε και για τις Γαλλικές εκλογές της Κυριακής, σημειώνοντας με νόημα ότι η πολιτική ατζέντα Λεπέν, ανεξάρτητα από την πιθανολογούμενη νίκη Μακρόν, έχει μπει για τα καλά στη πολιτική σκηνή επηρεάζοντας όλο τον ευρωπαϊκό χώρο .


==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017.

 Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας