23/5/17

Παπαγιαννίδης: Φραστικές και μόνο διατυπώσεις για το ΧρέοςΚαμία ουσιαστική συζήτηση για το ελληνικό χρέος ακόμη και μήνες μετά τις Γερμανικές εκλογές δεν πρόκειται να υπάρξει, υποστηρίζει στο Ράδιο 9.84 ο δημοσιογράφος και αναλυτής ευρωπαϊκών θεμάτων Αντώνης Παπαγιαννίδης.
Κατά τον ίδιο το πιθανότερο είναι ο χρόνος να κυλάει με πακέτα «γέφυρες» για αποπληρωμή των ελληνικών υποχρεώσεων και κάποιες φραστικές μόνο διατυπώσεις για το χρέος, ενώ οι ελληνικές κυβερνήσεις για πολλά χρόνια θα είναι υποχρεωμένες να εφαρμόζουν κατά γράμμα τις εντολές των δανειστών, όσο κι αν στο εσωτερικό θα επιχειρούν να εμφανίζονται ανεξάρτητες.
==========================================
 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας