18/6/17

Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα (18 Ιουνίου)
Γράφει ο Δημήτρης  Γκίκας 
Πατέρας είναι…
Πατέρας είναι εκείνος που όταν γεννήθηκες, ήξερε ότι δεν θα σε άφηνε ποτέ να φύγεις από την καρδιά του.
Πατέρας είναι εκείνος που ξενύχτησε στο προσκεφάλι σου, όταν αρρώσταινες, μόνο και μόνο για να αισθανθείς καλύτερα με την παρουσία του.
Πατέρας είναι εκείνος που μάλωσε πιο συχνά για σένα, παρά εσένα.
Πατέρας είναι εκείνος που ήρθε την πρώτη μέρα στο σχολείο μαζί σου, κορδωμένος σα να έκανες ένα μεγάλο κατόρθωμα.


Πατέρας είναι εκείνος που διαβάσατε παρέα τα μαθήματα, παίξατε τα παιχνίδια που ήθελες και μοιράστηκε ενδιαφέροντα δικά σου, διότι ήθελε να είναι κομμάτι της ζωής σου.
Πατέρας είναι εκείνος που σε πήγε στο γήπεδο να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα να παίζει, ακόμα κι αν αυτός υποστηρίζει άλλη ομάδα από τη δική σου.
Πατέρας είναι εκείνος που σε πήγαινε στις προπονήσεις του αγαπημένου σου αθλήματος, περιμένοντας υπομονετικά, στο κρύο, στη βροχή, στη ζέστη, να τελειώσεις.
Πατέρας είναι εκείνος που έμοιαζε άτρωτος, αλλά πληγωνόταν κάθε φορά που σε έβλεπε να υποφέρεις.
Πατέρας είναι εκείνος που σε πήρε στη δουλειά του, περνώντας τη μισή του μέρα καμαρώνοντας για σένα στους συναδέλφους του.
Πατέρας είναι εκείνος που πανηγύρισε μαζί σου τις μεγάλες νίκες της ζωής σου, αλλά που ποτέ δεν έχασε την πίστη του για σένα, ακόμα και την ώρα των μεγάλων σου αποτυχιών.
Πατέρας είναι εκείνος που τις απογοητεύσεις σου τις ξόρκισε και τις χαρές σου τις μεγέθυνε.
Πατέρας είναι εκείνος που σου έδειξε τι σημαίνει ν’ αγαπάς, διότι ο ίδιος αγάπησε τη μητέρα σου και το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία.
Πατέρας είναι εκείνος που θ’ αγαπά για πάντα τη μητέρα σου, ακόμα κι αν δεν είναι πια μαζί της.
Πατέρας είναι εκείνος που, όταν εσύ πια έγινες πατέρας, στάθηκε δυο φορές πατέρας στο παιδί σου…==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας