2/6/17

Μελάς: Τα ιδιοτελή ψεύδη Σόιμπλε και η Γερμανική προβολή στη Ε.Ε.Οι αναφορές Σόιμπλε για το χρέος της Ελλάδας, την ανάπτυξη και το ότι ζούμε με κοινωνικές παροχές δυσανάλογες του ΑΕΠ μας, είναι προφανή αλλά και ιδιοτελή ψεύδη του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, με προφανή στόχο.


Η Γερμανική πολιτική και οικονομική ελίτ, πιστεύει ότι η πολιτική λιτότητας είναι η λύση για όλη την Ε.Ε. και έτσι οδηγεί σε καταστροφή χώρες που δεν μπορούν να ομογενοποιηθούν σε Γερμανικό στυλ.

Έτσι όμως οδηγεί όλη την Ε.Ε. και τον εαυτό της η Γερμανία στα όρια μεγάλου κρισιακού γεγονότος. Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής χρηματοοικονομικών στο Πάντειο, Κώστας Μελάς.

Συνάμα , επανέλαβε ότι η Γερμανία δεν πρόκειται με τίποτα έναντι της Ελλάδας, να απεμπολήσει το «όπλο» του χρέους, θεωρώντας ότι έτσι λειτουργεί παραδειγματικά, «προτεσταντικά» με την Ελλάδα για όλη την ευρωζώνη.==========================================


 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας