8/6/17

Κ. Λουκόπουλος : Κύπρος και Ενεργοποίηση Γεωπολιτικών ρηγμάτων (ηχητικό)Ως αυτοπαγίδευση της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ένα νέο γύρο συνομιλιών στη Γενεύη κατ΄ επιλογή της Τουρκίας και ενώ οι υποχωρήσεις είναι μόνο της Ελλαδικής πλευράς και μάλιστα σημαντικές έως τώρα, χαρακτήρισε τη σπουδή για νέο γύρο συνομιλιών μέσα στον Ιούνιο, ο επικεφαλής σε θέματα άμυνας και διπλωματίας του site Liberal.gr Κωνσταντίνος Λουκόπουλος , μιλώντας στον 9.84 . Η Τουρκία σε αυτή τη φάση, είπε, θα επιδιώξει να παγώσουν ακόμη και οι έρευνες των υδρογονανθράκων νότια της Κύπρου.


Ο κ.Λουκόπουλος, μίλησε ακόμη για την ενεργοποίηση των γεωπολιτικών ρηγμάτων σε Μέση και Εγγύς Ανατολή, με επίκεντρο το Ιράν , αλλά και την αδυναμία εξεύρεσης σταθερών λύσεων , όπου οι παρεμβάσεις και της Δύσης διέλυσαν καθεστώτα και χώρες.


=========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας