24/6/17

Χριστακόπουλος : Στροφή στην εσωτερική πραγματικότηταΓια την στροφή στην εσωτερική πραγματικότητα, με αξιολόγηση των Υπουργών και έναν ανασχηματισμό στον «πάγο» , έκανε λόγο στον 9.84 ο διευθυντής σύνταξης στο «Ποντίκι» Σταύρος Χριστακόπουλος.


Παράλληλα εξήγησε γιατί το ΠΑΣΟΚ μέχρι το συνέδριο του θα πάει με πιο σκληρή αντιπολιτευτική ατζέντα από την ΝΔ, ενώ για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι θα πρέπει να ισορροπεί μεταξύ της πόλωσης με τη κυβέρνηση και τις «υπευθυνότητας» σε μεγάλα θέματα, όπως τα εθνικά.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας