21/6/17

Κ. Γρίβας : Ακατανόητη η σπουδή Κυπριακών κομμάτων για λύση αλά ΤούρκαΓια ακατανόητη στάση σημαντικού τμήματος της Κυπριακής πολιτικής σκηνής, που επισπεύδει τις συνομιλίες στη Γενεύη, χωρίς καμία ουσιαστική πρόοδο μέχρι σήμερα, αλλά στη βάση των απαιτήσεων της Τουρκίας, λέει ο καθηγητής Γεωπολιτικής στη Σχολή Ευελπίδων Κώστας Γρίβας, στον 9.84.
Ο ίδιος αναλύοντας τις γεωπολιτικές αστάθειες σε Μέση και Εγγύς Ανατολή, εξήγησε γιατί αν και στη παρούσα φάση κλιμάκωση της αντιπαράθεσης με την Τουρκία αποκλείεται με τη λογική, μεσοπρόθεσμα αν δεν αλλάξουν οι όροι της τοποθέτησης των δυνάμεων ισχύος, θα είναι αναπόφευκτη.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας