6/6/17

Μ.Μπόση: Ο τρόμος μετατρέπεται σε «κανονικότητα» στη ΔύσηΌσο το Ισλαμικό κράτος διαλύεται στην εδαφική του κυριαρχία, τόσο σε επίπεδο μεταφοράς του «πολέμου», αυτό πυκνώνει στις δυτικές χώρες και ταυτόχρονα , ανεβάζει και την αντίδραση των πολιτών των χωρών αυτών. Μόνο που οι πολίτες αρχίζουν πλέον να στρέφονται και κατά των πολιτικών των κυβερνήσεων τους, που δημιούργησαν το χάος στις χώρες και τα εδάφη , από όπου επανεισαγάγετε η ακραία ισλαμιστική τρομοκρατία στη Δύση, λέει στον 9.84 η καθηγήτρια Διεθνούς Ασφάλειας, Μαίρη Μπόση.
Κατά την ίδια η λάθος επιλογή αντί της πρόληψης, η λειτουργία κατασταλτικών μέτρων θα εντείνει τις καταστάσεις και ο τρόμος σταδιακά θα μετατρέπεται σε μία καθημερινότητα. Το μέτωπο κατά του Κατάρ, από άλλες μουσουλμανικές χώρες, πέρα από την «υποκρισία», χωρών που επίσης ελέγχονται για άκρες πηγών αυτής της ακραίας ισλαμιστικής πολεμικής, καταδεικνύει την αλλαγή συσχετισμών και στο εσωτερικό του Αραβικού κόσμου, μετά την αποτυχία του εδαφικού εγχειρήματος με τον ISIS.
==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας