6/6/17

Σιούτη: Καμία πρόοδος και απλά αφηγήματα εσωτερικής κατανάλωσηςΗ κυβέρνηση απλά ανανεώνει μήνα με μήνα το αφήγημα περί χρέους και ποσοτικής χαλάρωσης, ενώ το μόνο που υπάρχει είναι και νέα επώδυνα μέτρα, ενώ γνωρίζει ότι από τον Μάιο του 2016 με την υπογραφή της, έχει δεχθεί και να μην υπάρξει ονομαστική διαγραφή του χρέους και οι όποιες συζητήσεις για αυτό να ξεκινήσουν μετά το 2018.


Άρα, οι δανειστές κινούνται με βάση αυτή τη συμφωνία και η ελληνική πλευρά εκτός των μέτρων που καλείται να εφαρμόσει, απλά θα λάβει σε δόσεις τα ποσά που απαιτούνται για ληξιπρόθεσμους τόκους και ομόλογα προς αποπληρωμή των δανειστών, είπε στο Ράδιο 9.84 η Βασιλική Σιούτη.

Η ίδια περιέγραψε μέσα από τις πηγές του ρεπορτάζ και πως η αλήθεια καταγράφεται διαφορετικά για τον συσχετισμό και γεωπολιτικά της κρίσης στο Κατάρ, της νέας τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο αλλά και ενός κλίματος που επηρεάζει και την περιοχή μας.
==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας