18/6/17

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ (e-book)


Στον σημερινό κόσμο το θέμα της προσωπικής ασφάλειας έχει εξελιχθεί σε μείζον ζήτημα. Ειδικά όταν αυτό αφορά την ευάλωτη κατάσταση των πολιτών σε περιπτώσεις τρομοκρατικής επίθεσης όπου θα πρέπει να μπορέσει να προστατευτεί όπως μπορεί , για το ελάχιστο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την έλευση των Αρχών.


Μέχρι σήμερα, οι περισσότερες Αρχές του κόσμου έχουν ήδη εκδώσει οδηγίες του τύπου τρέξε-κρύψου-επικοινώνησε ή τρέξε-κρύψου και αν δεν μπορείς να διαφύγεις - αντέδρασε. Όμως, εκείνο που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι οι πολίτες δεν είναι ούτε στρατιωτικοί, ούτε μυστικοί πράκτορες. Για να είμαστε ρεαλιστές, οι περισσότεροι δεν έχουν σχέση με μέτρα προστασίας, ενώ οδηγίες που είναι σύνθετες, τους μπερδεύουν και τους κάνουν να βγουν εκτός του καθημερινού κύκλου εργασιών τους , τρομάζοντας και δυσκολεύοντας τους.


Ο σύμβουλος θεμάτων ασφαλείας Αλέξανδρος Νίκλαν  θέλοντας να απαντήσει στα ερωτήματα απλών πολιτών έβγαλε ένα e- book με οδηγίες για περιπτώσεις τρομοκρατίας το οποίο παρέχεται μέσω pay pal σε όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν στην τιμή των 2 ευρώ.


Μπορείτε να το προμηθευτείτε στο ακόλουθο link ==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας