7/7/17

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & 3D PRINTERS στην υπηρεσία των US MARINES.


Καθώς οι βλάβες ήταν αρκετές που αφορούσαν οχήματα των δυνάμεων τους σε Ιράκ και Αφγανιστάν και το αποτέλεσμα ήταν η ακινητοποίηση τους ακόμα και για ένα λάστιχο/σωλήνα/κολάρο, η απόφαση ελήφθη από το Πεντάγωνο και τμήμα της DARPA.

Θα σταλούν 3D εκτυπωτές με πρώτη ύλη πλαστικό και ανθρακονήματα έτσι ώστε να δημιουργείται επιτόπου το όποιο αναλώσιμο ανταλλακτικό μπορεί να δημιουργήσει ο εκτυπωτής!!!!!!

Αυτό μειώνει φυσικά το βάρος σε δίκτυα logistics, τις δαπάνες για αυτές τις μεταφορές και ενισχύει ταυτόχρονα την ευελιξία και αυτονομία των δυνάμεων δράσης των ΗΠΑ.


Geopolitics Editorial Team 

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας