12/7/17

Γιώργος Φίλης : Οι κινήσεις με επίκεντρο τα ενεργειακά της Κύπρου και η ΤουρκίαΗ λογική λέει, πως η Τουρκία με τόσα ανοιχτά πεδία και με δεδομένο την παρουσία πολυεθνικών κολοσσών στο θαλάσσιο χώρο της Κύπρου, όπου βέβαια οι μεγάλοι γεωπολιτικοί παίκτες και σε επίπεδο χωρών είναι ενήμεροι ήδη από τον Απρίλιο για αυτές τις γεωτρήσεις, δύσκολα θα κάνει εχθρική ενέργεια.


Αυτό επισημαίνει ο καθηγητής γεωπολιτικής και στην σχολή Εθνικής 'Αμυνας Γιώργος Φίλης , μιλώντας στον 9.84 σημειώνοντας όμως, ότι υπάρχει και ένα «εάν», ο Ερντογάν αποφασίσει χάνοντας σε όλα τα πεδία , αποφασίσει να τινάξει με το όποιο ρίσκο για την Τουρκία , όλη την γεωπολιτική σταθερότητα της περιοχής.

==========================================


 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας