12/7/17

Ανδρ. Θεοφάνους : Το Κυπριακό χρειάζεται μακροχρόνια στρατηγική και στα ενεργειακάΗ Τουρκία με συγκεκριμένους όρους και με βάση την προβολή ισχύος της στη περιοχή, δεν μπορεί να αποκλειστεί από την συζήτηση για τα ενεργειακά, αλλά με βάση πρώτιστα τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και των δύο κοινοτήτων του νησιού, είπε ο καθηγητής πολιτικής οικονομίας και Πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας , Ανδρέας Θεοφάνους.
Ο ίδιος επανέλαβε, ότι εξαρχής ήταν εμφανές πως οι συνομιλίες στην Ελβετία δεν θα έδιναν λύση. Κατά τον ίδιο οι εξελίξεις πλέον επιβάλλουν μία άλλη ανάγνωση του Κυπριακού και μάλιστα με μακροχρόνια στρατηγική επί όλων των θεμάτων και όχι απλές αποσπασματικές προτάσεις.


==========================================


 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας