7/7/17

Ιγνατίου: Επικοινωνιακά παιχνίδια στο ΚυπριακόΟ ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επιχείρησε να εμπλέξει σε ένα ανάρμοστο παιγνίδι γύρω από το Κυπριακό τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, ως τον αδύναμο κρίκο της διεθνούς προσπάθειας για επίλυση του Κυπριακού στα μέτρα της Τουρκίας και του Ταγίπ Ερντογάν.Ο κ. Άιντα νόμιζε πως λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός της θα συμφωνούσε να υπογράψει μία απαράδεκτη προσυμφωνία για την Κύπρο λέει από το Κράν Μοντανά ο Μιχάλης Ιγνατίου στο Ράδιο 9,84, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία πρόοδος στο θέμα.

Σε εννέα ημέρες ανάλωσαν μόνο επτά ώρες επί της ουσίας για το Κυπριακό, η πενταμερής ήταν παγίδα και ο Αντόνιο Γκουτιέρες βρίσκεται στο Κράν Μοντανά μόνο για να ανανεώσει το ραντεβού των δύο πλευρών, πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι από Κυπριακής πλευράς έγινα μεγάλες υποχωρήσεις σε ποσοστό 90% σε αντίθεση με την αδιάλλακτη και χωρίς θέσεις στάση της Τουρκίας.


==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας