7/7/17

Θέρετρο της Τζιχάντ το ΚόσοβοTo Κόσοβο μοιάζει όλο και περισσότερο με θέρετρο βετεράνων της Τζιχάντ. Πάνω από 100 άτομα υπολογίζονται πώς γύρισαν πολύ πρόσφατα στο κρατίδιο από τα πεδία του Λεβάντ, όπου πολεμούσαν υπέρ των φανατικών μουσουλμάνων της Τζιχάντ και του DAESH.

Ο εικονιζόμενος Αλβανός σε καταγωγή καθώς και άλλοι δύο ανήλικοι είχαν συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από τις Αρχές καθώς σήκωσε σημαία μέσα στην Πρίστινα και καλούσε σε στρατολόγηση όσους ήθελαν να πολεμήσουν σε Συρία.

Το ακόμα πιο παράδοξο είναι πώς του επεβλήθη μόλις πρόσφατα , μια πολύ ελαφριά ποινή 180ωρών κοινωνικής εργασίας ( !!! ) παρόλο που ο ίδιος εμφανώς είναι μέλος πυρήνα τρομοκρατών.


Αλέξανδρος Νίκλαν 
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας 


==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας