13/7/17

Ηλίας Κουσκουβέλης : Νέα Στρατηγική για την Κύπρο


Μόνο από «ατύχημα» σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να υπάρξει «θερμό επεισόδιο» στη Κυπριακή ΑΟΖ , λέει στον 9.84 ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο ΠΑΜΑΚ , Ηλίας Κουσκουβέλης , αναφορικά με τις εξελίξεις για τις ερευνητικές γεωτρήσεις στη Κύπρο.


Αλλά όπως είπε ο ίδιος, μετά την κατάρρευση των συνομιλιών στην Ελβετία, χρειάζεται τώρα μία μακρόχρονη στρατηγική πάνω σε 10 άξονες , τους οποίους και ανέλυσε, για να σημειώσει με έμφαση ότι κάπου εδώ η προβληματική αφήγηση της Δικοινοτικής Διζωνικής Ομοσπονδίας, πρέπει να τερματιστεί.


==========================================


 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας