18/10/17

Κ. Λουκόπουλος: Επιλογή μονόδρομος η αναβάθμιση των F-16H αναβάθμιση των F-16 , είναι επιλογή μονόδρομος για την Ελλάδα, λέει ο αναλυτής θεμάτων στρατηγικής και ασφάλειας του liberal.gr Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, μιλώντας στον 9.84.


Η συμφωνία για τη Σούδα αλλά και άλλα θέματα ασφάλειας δεν είναι αντικείμενο δημόσιων δηλώσεων σημείωσε, ενώ όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας αυτή τη φορά , φάνηκε καλά προετοιμασμένος για την συνάντηση με τον Τράμπ και σε αυτό κατά τη γνώμη του, ρόλο πρέπει να έχει παίξει και ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς. 
==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας