22/11/17

Στ. Λυγερός: Οι σχέσεις Τσίπρα – Καμμένου, το Γερμανικό Αδιέξοδο και οι εξελίξεις στο ΚέντροΑπό βολικός εταίρος σε βαρίδι αλλά αναγκαστικής συγκατοίκησης , μετατρέπεται ο Καμμένος για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, εκτιμά ο αναλυτής Σταύρος Λυγερός, μιλώντας στο Ράδιο 98,4 και στο Γιώργο Σαχίνη, εξηγώντας γιατί οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα δεν διαφαίνονται ακόμη να παίρνουν ταχύτητα.Αντίθετα οι εξελίξεις στη Γερμανία χωρίς να αποκλείουν εκλογές , δημιουργούν πίεση για ένα κυβερνητικό σχήμα Μέρκελ- Σούλτς και Πράσινων , παγώνοντας όλες τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη, αποδεικνύοντας έτσι ότι η Ευρώπη έχει Γερμανικό άξονα πλήρως.

Τέλος ο Σταύρος Λυγερός , σημείωσε πως το εγχείρημα στο κέντρο για την ώρα εξελίσσεται ως μια προσπάθεια διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ , χωρίς κρίσιμες απαντήσεις με ποιους θα συνεργαστεί και σε ποια βάση ή αν δεν συνεργαστεί πως θα επιβιώσει μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ , όταν τεθεί θέμα κυβερνησιμότητας της χώρας μετά από εκλογές.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας