29/11/17

Λυγερός : Στην πολιτική χρειάζονται αποδείξεις όχι εικασίεςΠροφανώς και κυρίαρχο είναι το ηθικό θέμα της πώλησης βλημάτων και βομβών στη Σαουδική Αραβία που τελικά θα τα χρησιμοποιούσε σε βάρος του λαού της Υεμένης, αλλά τα κόμματα περιορίστηκαν με εξαίρεση το ΚΚΕ και τον Νίκο Φίλη, σε μια υπόθεση διαχείρισης της πώλησης τους, είπε ο Σταύρος Λυγερός, αρθρογράφος και υπεύθυνος του sl.press.gr στο Ράδιο 98,4 και στο Γιώργο Σαχίνη.


Σε αυτή την εκδοχή όμως, παρά τις πολυαναμενόμενες αποκαλύψεις σκανδάλου κι ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας για τις σχέσεις Καμμένου-Παπαδόπουλου, αποδείξεις δεν υπήρξαν και αντίθετα μας προέκυψε και ως «μεσάζων» πληροφοριών ο Σφακιανάκης .

Ο Σταύρος Λυγερός σχολίασε ακόμη τις εξελίξεις στη Τουρκία και την έλευση Ερντογάν στην Αθήνα, ενώ για την κινητικότητα στη κεντροαριστερά, έκανε λόγο για αμφίβολα αποτελέσματα.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας